Kurbanlık Satış ve Hisse Organizasyonu

Kurbanlık Çiftliği

Kurbanlık Çiftliği İstanbul Tuzla sınırında Gebze Kadıllı Mevkinde  bulunan 10.000 m2 tesisinde hijyenik koşullarda büyük ve küçük baş adak ve kurbanlık hayvan Satış ve Organizasyon yapmaktadır.

Tüm kurbanlıklar tartılarak değerinde fiyatlandırılır ve adil fiyat garantisi ile satış yapılır. İşletmemizdeki Hayvanların düzenli olarak aşıları veteriner eşliğinde yapılarak müşterilerimize İslami usullere uygun bir şekilde Adaklık ve kurbanlık kesimler yapılmaktadır.

İşletmemizde kesilen hayvanlarımızı kesip,parçalıyor evinize kadar teslim ediyor. Adak ve kurban ibadetinizin en güzel şekilde gerçekleşmesine yardımcı oluyoruz.

Neden Kurbanlık Çiftliği
Bekleme salonumuz
Kurbanlık Çiftliği Galeri 8

Kurbanlık Çiftliği geçmişin deneyimi ve geleceğin inancının birleştiği noktada bugün daha güçlü ve kararlı olarak yoluna devam etmektedir.Besicilik  sektörüne verilen uzun yılların getirdiği tecrübe ve bilgi donanımı ile her türlü Et çeşitleri , dana ,kuzu , tavuk besicilik  hizmetini en gelişmiş teknoloji ürünlerini kullanarak gerçekleştirmektedir. Müşterilerine en kaliteli ve en hızlı hizmet anlayışını öncelikli olarak hedeflemiştir.

Kurbanlık Çiftliği Yapılan Amellerin İbadet Olduğunun Farkında

Kurban Satış işlemi öte yandan bir İbadet olduğunu bilmekteyiz ve bu konuda gerekli tedbirlileri alıp islami usullere uygun olarak satış öncesi satış işlemleri satış sonrası kesim işlemleri hisseleme işlemleri ve kurbanlık ibadeti sonrası helalleşme gibi farizaları özenle ve hassasiyetle yerine getirmekteyiz.

Küçükbaş kurbanlık“Kurbanlık büyükbaş hayvanları da sizin için Allah’ın dininin nişanelerinden kıldık. Sizin için onlarda hayır vardır. Onlar saf saf sıralanmış dururken kurban edeceğinizde üzerlerine Allah’ın adını anın. Yanları üzerlerine düşüp canları çıkınca onlardan siz de yeyin, istemeyen fakire de istemek zorunda kalan fakire de yedirin. Şükredesiniz diye onları böylece sizin hizmetinize verdik.” “Onların etleri ve kanları asla Allah’a ulaşmaz. Allah’a ulaşacak olan ancak, sizin O’nun için yaptığınız, gösterişten uzak amel ve ibadettir.” (Hac 36,37)Kurban Organizasyonumuza katılmak ve Sipariş verebilirsiniz